HaptotherapieHaptotherapie helpt je om het denken, voelen en doen in balans te brengen.


Gevoelens spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Ze hebben invloed op hoe je je gedraagt, beweegt, reageert en denkt en daarom ook op de keuzes die je maakt. In het contact met de ander beïnvloeden we elkaar. Bij de ene persoon voel je je meer ontspannen, terwijl je bij de ander alerter bent. Dat is merkbaar en voelbaar in bijvoorbeeld spierspanning, ademhaling en de manier waarop je beweegt. De signalen zijn zo subtiel dat we ons daar niet (meer) van bewust zijn.

 

Wat je voelt, weet alleen jij. Dat weer leren opmerken, is waar de haptotherapie je bij helpt. Weer bewust te worden van en luisteren naar deze signalen levert veel op. Het verbetert het contact met jezelf en de mensen in je omgeving.

Iedereen maakt weleens een periode door die lastig is. Dit kan er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, lichamelijke klachten hebt en je stress ervaart. Ik kan je helpen jezelf terug te vinden.

Ook als je geen lastige levensfase doormaakt, maar de wens hebt jezelf verder te ontwikkelen, ben je welkom.


Twijfel je of vind je het prettig om eerst te overleggen, mag je natuurlijk ook even bellen.

Tarief

Een sessie kost:

€80,- (45 min tot een uur)


Ik ben geregistreerd GZ Haptotherapeut en aangesloten bij de VVH (Vereniging van Haptotherapeuten).


Vergoeding

De sessies worden meestal deels vergoed met een aanvullende verzekering. Hiervoor kun je contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

Op de website van de VVH vind je meer informatie over de vergoeding van haptotherapie.


Een afspraak is tot 24 uur voor aanvang kosteloos te annuleren of te wijzigen. Afzeggingen binnen  24 uur van tevoren afzegt, zullen volledig in rekening worden gebracht. 


Meer informatie


Ik ben verbonden aan Stichting Maximaal Gezond. Een van de doelstellingen van Maximaal Gezond is om het gezondheidsbewustzijn van bewoners te vergroten. De kracht van preventie, gezonde voeding en leefstijl uit te dragen. Dit doen we door jaarlijks verschillende evenementen te organiseren, zoals de Maximaal Gezond Markt.


Via Maximaal Gezond kunt u de MG Keuzekaart aanschaffen voor 20 euro.

Hiermee krijgt u bij 4 verschillende behandelaars het eerste consult met 50% korting. Ook bij mijn praktijk!