Haptotherapie

Haptotherapie helpt je om het denken, voelen en doen in balans te brengen.


Gevoelens spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Ze hebben invloed op hoe je je gedraagt, beweegt, reageert en denkt en daarom ook op de keuzes die je maakt.

In het contact met de ander beïnvloeden we elkaar. Bij de ene persoon voel je je meer ontspannen, terwijl je bij de ander alerter bent. Dat is merkbaar en voelbaar in bijvoorbeeld spierspanning, ademhaling en de manier waarop je beweegt. De signalen zijn zo subtiel dat we ons daar niet (meer) van bewust zijn.


Als je gevoel meedoet, voel je beter wat bij je past, wat je behoeften zijn en waar je grenzen liggen. Dat brengt je dichter bij jezelf en geeft rust.

 

Wat je voelt, weet alleen jij. Dat weer leren opmerken, is waar de haptotherapie je bij helpt. Weer bewust te worden van en luisteren naar deze signalen levert veel op. Het verbetert het contact met jezelf en de mensen in je omgeving.

Iedereen maakt weleens een periode door die lastig is. Dit kan er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, lichamelijke klachten hebt en je stress ervaart. Ik kan je helpen jezelf terug te vinden.

Ook als je geen lastige levensfase doormaakt, maar de wens hebt jezelf verder te ontwikkelen, ben je welkom.


Twijfel je of vind je het prettig om eerst te overleggen, mag je natuurlijk ook even bellen.

Helaas zijn er momenteel geen workshops gepland...